Over Robbedoes 

Welkom bij buitenschoolse opvang Robbedoes. Wij zijn de BSO van MamaLoe kinderopvang en zijn gevestigd aan de Overweg 15 te Obdam naast het kinderdagverblijf, in een prachtig gebouw met een grote tuin. 

Bij onze BSO brengen kinderen een deel van hun vrije tijd door. Tijd die ze anders bij vriendjes of bijvoorbeeld de sportclub doorbrengen. Wij vinden heel belangrijk dat buitenschoolse opvang ook werkelijk buiten school en schoolplein gebeurd. Wij kiezen er voor een aanvulling te zijn op de thuissituatie en niet van school. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen graag naar de BSO komen en de tijd die ze bij ons komen ook ervaren als vrije tijdsbesteding.

De BSO heeft een eigen groene speelruimte van 3.000m2, tevens hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van het aangrenzende terrein van het jeugdwerk. Aan ruimte om uit te razen en te spelen dus geen gebrek. Onze lokaties zijn net buiten de dorpskern, zodat u en wij van de drukke dorpsstraat geen hinder ondervinden. Evengoed is het ns station lopend binnen vijf minuten bereikbaar.

Sinds een jaar bieden wij naast voorschoolse,- en naschoolse opvang ook tussenschoolse opvang. Veel ouders kiezen ervoor hun kind bij ons in alle rust een boterham te laten eten. Gezellig samen een boterham smeren en  weg van alle drukte van school. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw kind zijn/haar boterham wel heeft opgegeten.

Wij brengen en halen de kinderen met eigen vervoer.

Meer informatie over Robbedoes vindt u op deze site. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons via deze site mailen, of ons bellen. Wij maken graag een afspraak met u voor een uitgebreide rondleiding.

Bedankt voor uw interesse in Robbedoes en hopelijk tot ziens

 Klik hier om ons GGD rapport in te zien